Hitta hit

Från Uppsala: Ta väg 55 mot Enköping. Efter ca 8km, sväng vänster mot Uppsala-Näs. Efter ca 500 m, sväng höger mot GolfUppsala / Söderby, se skylt.

Hitta till Söderby (Karta)

Kontaktuppgifter

Reception/Shop/
Tidsbokning: 018 - 100 200
Boende på banan:
018 - 100 200
e-post: lodge@golfuppsala.se
Restaurang: 018-4301973

Söderby Golf och Mälarvillan i samarbete

Bo vackert vid golfbanan på SöderbyI

På Söderby samarbetar Mälarvillan samt Jonas och Gabriella Ekström (ägare av Söderby Golf och tillhörande mark) där vi utvecklat ett golfnära boende i parhusform.

Hur köper jag mitt hus på Söderby?

På Söderby är det Mäklarringen som sköter försäljningen av husen.

Mäklarringen Uppsala har funnits sedan 1981 och idag är vi 14 personer på kontoret som tillsammans har sammanlagt 140 års erfarenhet. Vi känner till de bästa lägena, skolorna, tennisbanorna och friluftsom-rådena i ditt område. Vi har varit på alla gator och i alla kvarter. Vi känner er Uppsalabor och ni känner oss. Vill du köpa en bostad hjälper vi dig gärna med bank-kontakter, försäkringsbolag, jurister, flyttfirmor och städbolag.

Tack vare vårt utvecklade kontaktnät kan vi också svara på frågor som rör t.ex. dagis, skolor och kommunikationer. Vill du sälja en bostad erbjuder vi ett heltäckande koncept som börjar med en fri värdering av bostaden samt rådgivning inför försäljningen. Fråga oss på Mäklarringen så berättar vi gärna mer om hur vi hjälper dig till en lyckad försäljning. Mäklarringen är en av Sveriges största mäklarkedjor men eftersom alla kontor ägs av den lokala mäklaren är vi också en mäklarkedja med stor lokalkännedom.

Att anlita oss innebär att du får den bästa kunskapen om ditt område samtidigt som du får trygghet och styrka från den stora kedjan. Detta i kombination med vårt genuina engagemang är nyckeln till en lyckad bostadsaffär.